Life and so forth

Sitter hemma helt slut efter att jobbat 7-17 idag. Redan 17.40 var pyjamasbraller och yllesockar på! Det kanske inte är så jobbigt i sig, men har inte sovit ordentligt på över en vecka så nu inatt hoppas jag på att sova som Törnrosa eftersom jag ska jobba 7-12 och 16-22 imorgon. Det är tur att jag är ledig måndag & tisdag för då ska jag soooova.
 
Jag blev så glad idag, jag smsade med Jasmin och så helt plötsligt tror jag att han skriver att han dammsuger, men när jag läste lite nogrannare så skrev han att han åt en dammsugare, så de var ju inte lika kul!
 
Såhär kändes det:
 
 
 
Över till något helt annat så var vi och tränade både onsdag och fredag, armar+skuldror & mage+rygg. Torsdag var ju min första "2-dag" men de gick bra förutom att jag var ganska hungrig, var dock dumt att äta frukost redan innan 6.30 eftersom jag skulle fara å jobba, får ta med mig frukosten nästa gång! På torsdagen skymtade jag solen så jag skulle skynda mig ut och njuta av den men den hann självklart försvinna så det blev 45 min promenad i gråväder istället, men de var härligt, hittade några riktigt bra "promenad låtar".
 
Avslutar med några visdomsord jag levt efter idag innan jag störtar i säng:
 

Tare kallt, ät en palt! (eller i mitt fall två)
 
 
Eat a grape and stay in shape!
 
 
 
Avslutar med Matildas topp 3-promenadlåtar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0